diumenge, 17 d’abril del 2011

El diari d'anna frank




"EL DIARI D'ANNA FRANK" UNA MOSTRA DEL BON MOMENT DEL TEATRE LOCAL CELONÍ.

Aquest divendres 15 d'Abril, mes de 500 persones han presenciat, i han participat de l'èxit aconseguit pel grup de teatre TRAMOIA de Sant Celoni, amb l'estrena de l'obra "EL DIARI D'ANNA FRANK". El resultat de 6 mesos d'assajos i d' esforç col·lectiu han quedat finalment abastament compensats per la ovació final i les felicitacions del public assistent. I es que una vegada més ha quedat palesa la capacitat de mobilització dels grups de teatre local a Sant Celoni.

Marta Domínguez, recordarà sempre haver crescut com actriu amateur, fent una interpretació majestuosa del personatge d'Anna Frank, al costat dels seus companys de repartiment; Joan Cros, Encarna Teruel, Iona Torres, Enric Simó, Sandra Rosas, Xavi Godoy, Esther Casanovas, i Josep Sucarrats; que la van acompanyar brillantment per fer-nos reviure els dos anys de captiveri que van passar aquestes persones amagades a les golfes d'una industria, durant la persecució que van patir els jueus durant la Segona Guerra Mundial. La direcció tècnica ha estat a càrreg de Marcel Cassà, l'atretzo i el suport entre bambolines han estat a carreg de Mònica Lloret, Irene Regidor i Cristina Díaz, el disseny de la il.luminació es de Enric Tarragó, i la direcció Artística de Jordi Serrat.

El teatre local celonÍ passa per un bon moment, i la bona relació entre els grups locals, fa que s'interrelacionin cada vegada més i que les diferències de criteri i els diferents punts de vista, sumin més que no pas restin.

Aquesta vegada per exemple, el disseny de la il·luminació ha estat a càrrec de l'Enric Tarragó de TROCATEATRE. I una xerrada amb la directora Maria Marsol del TEATRE REBROT ha estat fonamental per tenir en compte aspectes importants que podien haver passat per alt. L' any passat AUSTRALIA va comptar amb la participació de diferents actors de TRAMOIA. I Ja hi ha en procés de maduració projectes on s'hauran de sumar esforços...

Per tot això, ens hem de felicitar, desitjar que duri per molts anys el bon estat de Salut del teatre a la nostra localitat, i esperar amb il.lusió les properes estrenes: "LA CUA" de TROCATEATRE, i el "THE FULL MONTY" de TEATRE REBROT.









Jordi Serrat Tenoira
LES CORDES DE TRAMOIA