dilluns, 27 d’abril del 2009

SOM I SEREM

Tramoia de Sant Celoni ha estrenat aquest cap de setmana l' obra de Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla) "Som i Serem". Les dues sessions de divendres i dissabte respectivament van evidenciar l'enorme treball d'interpretació dels tres actors; Enric Simò, Joan Cros i Jordi Serrat. La critica del public, que va omplir de gom a gom les dues sessions que van tenir lloc a la sala petita de l'Ateneu de Sant Celoni, coincidia també a destacar el treball de direcció de l' Enric Tarragó director habitual de Trocateatre, que en aquesta ocasió, a petició de Tramoia, es va encarregar d' aquesta tasca, encaminant el treball dels actors a tècnica del Clown, buscant l'equilibri escènic amb els elements que conformaven l'escenografia, i buscant la conexió amb el public, que era qui donava el ritme a la representació.


El resultat final, és més d'una hora, que passa volant, plena de riures i aplaudiments. que en el moment d'obrir els llums de sala es converteix en una sensació unànime d' alegria, dibuixada en forma d'amplis somriures, en la cara de tots els espectadors; que per un moment s'han pogut alliberar de les penúries i rutines quotidianes.

La Sala Mariona de Mosqueroles, ha de ser aquest divendres 1 de Maig, el proper escenari on poder presenciar aquesta versió del SOM I SEREM de Tramoia, una nova ocasió per passar una bona estona i ser testimoni en primera persona d'una producció que promet una temporada intensa per els integrants del grup de teatre Tramoia; que en els últims anys ja ha anat passejant les seves obres per diferents escenaris de tota Catalunya i algun de València. participant en nombrosas Mostres i Concursos del panorama del teatre amateur en llengua catalana.

Tramoia vol destacar i agrair el suport i colaboració de Teatre de guerrilla a l'hora de cedir els drets per la representació, i per totes les facilitats posades, demostrant l'interès per mantenir el vincle, i potenciar, el mon del teatre Amateur.